بزرگترین شاعران معاصر

 

لاهوتی و پروین اعتصامی دو شاعر بزرگ ، بزرگترین شاعران عصر پهلوی هستند . بلاشک پروین اعتصامی درعمر کوتاه خود  ( 35 سال ) آثاری آفریده است که هم طراز فردوسی ، سنایی ، عطار، حافظ ، سعدی ، ناصرخسرو ، مولوی ، نظامی ، رودکی ، صائب و غیره است. من نمی دانم دوشیزه لمپنتون برای ارزیابی دقیق روحیات و شخصیت پروین اعتصامی ملاقات یا ملاقات هایی با او داشته است یا  خیر ؟ آیا دوشیزه لمپنتون و سفارت انگلیس از اطراف و اکناف اطلاعات درباره پروین اعتصامی کسب کرده اند یا خیر ؟

حجم آثار او نیز با توجه به سن کمش عظیم است . با اینکه هیچ گونه تبلیغی دربارۀ آن نشده و سیستم امپریالیستی فرهنگ و ادبیات و هنر و علم و فلسفه ایران که فعلاً گردانندۀ آن کسانی مانند شفیعی کدکنی و علی دهباشی هستند  ، تقریباً توطئه سکوت تا این لحظه دربارۀ او اجرا می کنند ( شاید بعداً مطابق دستورات امپریالیسم غرب تشان را عوض  کنند ،  سیستم اداره فرهنگ و ادبیات  ایران که توسط لژهای فراماسونری ، کسانی مانند زرین کوب ، زریاب خوبی ، انواع مولوی شناسان ، حافظ شناسان ، قرآن شناسان ، فردوسی شناسان و غیره و غیره  مانند  ابراهیم باستانی ، احسان طبری ، مهدی  محقق ،  ندوشن ، خرمشاهی ، ایرج افشار  و تعداد بیشماری علاٌمه و دانشمند و نابغه بزرگ دیگر  هدایت می شوند در مورد او توطئه سکوت اجرا می کند  .

به کارگردانی کسانی مانند دوشیزه لمبتون .  نمی گذارند تقریباً هیچگونه تبلیغ و تحقیقی دربارۀ پروین بشود  .

پروین نفوذ ژرفی در میان تودۀ  مردم کشور ما یافته است .

لاهوتی شاعر بزرگ و بی همتای دیگر عصر پهلوی است که در پردۀ خاموشی دستگاه تبلیغاتی ادبی و فرهنگی و علمی  استعماری در کشور ما می باشد  که کسانی مانند زرین کوب ، ابراهیم باستانی، ایرج افشار ، احسان طبری ، شفیعی کدکنی - احسان یار شاطر ، مهدی محقق و ندوشن، غیره غیره گرداننده  او را در گمنامی نگه داشته اند نسل اندر نسل شاگردان فعلی آن ها  .

امثال تقی زاده ، محمد قزوینی و غیره مؤسس دستگاه تبلیغاتی ادبی ایران که گوش به فرمان امثال دوشیزه لمپتون بودند. امروزه نیز  گردانندگان صفحات ادبی عریض و طویل  اطلاعات (سخن گوی رسمی فراماسونری ایران  ) مؤثرترین  دستگاه های ترویجی و تبلیغی امپریالیسم غرب  در ایران هستند و یا مجله بخارا که  تبلیغات عظیمی در اطراف کسانی مانند شفیعی کدکنی ، فروغ فرخزاد ، هوشنگ ابتهاج و دیگر نوپردازان و برخی کهنه پردازان نظیر مهدی بهار می کنند و از اقسام شفیعی کدکنی به عنوان   کارشناس درجه اول»  استفاده  می کنند .

دستگاه تبلیغاتی امپریالیسم غرب برای بقایای دستگاه هنری و ادبی حزب خائن جنایتکار توده کسانی مانند هوشنگ ابتهاج برنامه می چیند  چند سالی است تبلیغات عظیم در اطراف هوشنگ ابتهاج  می کنند به مراد آن که بدین وسیله حزب خائن جنایتکار توده را که از شعب عمده و اساس اطلاعاتی و خرابکاری امپریالیسم و سرمایه داری غرب در ایران می باشد  را زنده کنند .

 کسانی را شناسایی می کند و برای آن ها تکمیل پرونده می کنند مانند گذشته  امپریالیسم غرب همراه با  رجال ی همواره رجال ادبی و علمی و هنری و فلسفی و غیره به روی صحنه می آورند  و در اطراف آن ها تبلیغات عظیم می کند . آن ها را  وجهه المله می کند تا بر گردۀ ملل مظلوم مانند مردم ایران سوار شوند . رجال ادبی و هنری ، اسطوره های دروغی ادبی و هنری در سبک های مختلف می سازند و افسار  روشنفکران را در دست می گیرند .

حزب خائن جنایتکار توده در دوران انقلاب 1979 دربارۀ لاهوتی و افراشته توطئه سکوت ایجاد می کرد هرچه مارکسیست های پراکنده ایران خود به طور متفرق آثار لاهوتی و افراشته را چاپ  و غیره و  پخش می کردند .

قطعه شعر نبوغ آسایی را از لاهوتی نقل می کنیم و به پرولتاریای در زنجیر و در  افسار و پالهنگ ایران اهدا می کنم لاهوتی می فرماید :

( قطعه شعری از لاهوتی را که او در تقدیس پرولتاریا و زحمتکشان به استقبال از نظامی ساخته است یاد می کنیم  ) .

نظامی در ستایش خداوند جل شأنه می فرماید :

ای همه هستی ز تو پیدا شده

خاک ضعیف از تو توانا شده  »

( آغاز مخزن الاسرار )

مفتعلن مفتعلن ، فاعلن ( فاعلان )  

سریع سدس مطوی مکشوف ( در برخی مصاریع در وزن سریع سدس مطوی موقوف  تقطیع  می شود ) .

شاهکار بی نظیر هنری و خلاقیت انقلابی لاهوتی باستقبال از نظامی  این است :

شاد بمان ای هنری رنجبر

ای شرف دودۀ نوع بشر

ای ز تو آباد جهان وجود

هیچ نبود ار که وجودت نبود

دولت شاهان اثر گنج تست

راحت اعیان ثمر رنج تست

گر تو دوروزی ندهی تن به کار

یکسره نابود شود روزگار

باعث آبادی عالم تویی

رنجبرا  معنی آدم تویی

تهران ، ژانویه 1910

سعدی و حافظ نیز دراین باب اشعار عالی نبوغ آمیز گفته اند سعدی می فرماید :

کنج درویشی و دنیای قناعت گنجی است / که به شمشیر میسر نشود سلطان را »

یا حافظ فرموده در غزلی مفصل از جمله  :

ای توانگر مفروش این همه نخوت که ترا / سر  و زر در کنف همت درویشان است

چون مردم عادی متآسفانه دارای قوٌۀ تشخیص نیستند گوششان به دهان و یا چشمشان  این با آن فرد خود فروش است که امپریالیسم به عنوان دکتر ادبیات » استاد دانشگاه » دانشمند بزرگ » علامه » ایران شناس بزرگ » شاعر بزرگ» نویسنده بزرگ » پدر شعر » ، ( پدر فلسفه ایران ) تدریجاً به آن ها قالب و غالب کرده است اگر آن دکتر ادبیات بزرگ» یا دانشمند فرزانه » آن استاد علامه دانشگاه از امپریالیسم و دستور بگیرد که فروغ فرخزاد یا مثلاً هوشنگ ابتهاج بزرگترین شاعر ایران هستند همه جا می نشیند و این را تکرار می کند و در مجلات ادبی که گردانندان آن ها استعمارگران و امپریالیست ها و شرق شناسان ، ایران شناسان ، سیا ، فراماسونری و اینتلجنس سرویس و  غیره هستند مانند مجلۀ بخارا و رومه اطلاعات جامعه پویا ، شرق ، مهرنامه  و غیره و غیره  مقالات طویل و عریض در تمجید و تحسین نبوغ این استادان ، شاعران و نویسندگان و محققین می پردازند .

و اگر فردا استعمارگران ( فراماسون ها و غیره ) ت جدیدی در پیش بگیرند و به آن ها دستور بدهند که بگویید مثلاً پروین اعتصامی بزرگترین شاعر ایران این بار ناگهان در مجالس و محافل از نبوغ پروین صحبت می کنند مقالات مفصل می نویسند تدریجاً دهها کتاب چاپ می کنند توجه مردم همه  متوجه پروین می شود.

          مطالب بسیار در مجلات و رومه هایی مانند  بخارا و  غیره می نویسند )

همان گونه که گفتیم مردم عامی چون خود قوه تشخیص ندارند فریب این دانشمندان و دکترها و استادهای دانشگاه ها را می خورند فریب رادیو ، تلویزیون و اینترنت را می خورند .

          مردم فریب دکان داران اجنبی پرست را می خورند که استعداد متوسط خود را به کرسی استادی دانشگاه ، دکتری ادبیات و فلسفه و غیره ، شهرت و محبوبیت می فروشند  آن ها وجدان و شرف خود را با خانه و زندگی و تدریس  در دانشگاه های خارج  و اجازۀ چاپ مقالات عریض و وطویل و خالی از محتوی در انواع اطلاعات ، بخارا و انتشارات و مطبوعات پرتیراژ ، مسافرت به خارج ،  تدریس در دانشگاه های خارج ، زن و فرزندان خوشگل و تحصیل کرده ، مترس ها ، مفعولان وغیره عوض کرده اند . فکر و ذهن و عقل خود را به آن ها می فروشند  . دستگاه عظیم انتشاراتی و تبلیغاتی امپریالیسم   کتاب ها و مقالات آن ها را چاپ می کنند و با و کرنا در مطبوعات و تلویزیون ، رادیو و اینترنت در باره آنها سخن می گویند .

          و این گونه تن فروشان را افراد مطهٌر ، اشخاص از نظر اخلاقی فوق العاده منزه ،   جلوه می دهند   .

به قول حافظ :

از کران تا  به کران لشکر ظلم است ولی

از ازل تا به ابد دولت درویشان است

و یا به زبان نبوغ حضرت سعدی :

حدیث عشق چه داند کسی که در همه عمر

به سرنکوفته باشد در سرایی را »

یا به قول مولانا :

از محقق تا مقلد فرق هاست

کین چون داوود است و آن دیگر صداست »

وظیفه انسانی وطنی ما  حکم می کند که حقایق را بیان  داریم اگرچه هیچ کس بدان توجه نکند و همه با ما دشمن شوند ملای روم می فرماید :

منگر این را که حقیری و ضعیف   / بنگر اندر همت خود ای شریف

بعدالتحریر :

قطعاً اگر پروین اعتصامی عمری کرده بود از  ناصرخسرو ، سعدی ، حافظ ، مولوی و غیره نیز بزرگتر می شد .

 



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها